در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

mori1359

مشکل در esxi6

ضمیمه ها

Config.png

با سلام به همه دوستان عزیز

من دو تا سرور dl320 gen8 دارم. 

الان سه روز هست که در هر دو سرور به یک مشکل مشترک برخورده ام.

مشکل از این قرار است که پینگ ماشینهای من بعد از چند دقیقه از دست می رود. با اینکه ای پی ماشین رو عوض می کنم چند دقیقه ای پینگ برقرار می شود ولی بعد از چند دقیقه دوباره پینگ از دسترس خارج می شود. ناگفته نماند که پینگ خود esxi بصورت پایدار برقرار است ولی پینگ ماشینها از دست می رود.

سرور بنده دو تا کارت شبکه دارد و من بر روی هر دو کارت شبکه تست ها رو انجام داده ام ولی مشکلم برطرف نشد. 

بسیار ممنون می شوم که مرا راهنمایی کنین

در فایل ضمیمه نحوه کانفیگ کارتهای شبکه رو هم قرار داده ام که چه بسا بتوان راهنمایی گرفت

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
علی آقامیری

برید پای کنسول و restart management service کنید ، ببینید مشکل حل میشه.

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
mori1359

ممنون از پاسخ تون .

منظورتون restart management network نیست احتمالا؟

mori1359

ممنون از پاسخ تون .

منظورتون restart management network نیست احتمالا؟

علی آقامیری

بله ، اشتباه کردم .

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....