حجت رستمی
دانشجوی رشته شبکه و متخصص Passive

ADC چیست؟ معرفی Application Delivery Controller

ADC) Application Delivery Controller ) که اکنون یکی از راههای مدیریت جریان مستقیم داده ها و ارتباط میان وب سایتها و مشتریان و یا برنامه های کاربردی حرفه ای هستند که داری اهداف خاصی مانند کاهش بار وب سایتها از سرور های میزبانی وب میباشد و در دو نوع استفاده از دستگاههای سخت افزاری و نرم افزاری هستند.که میتوان آنها را با استفاده از application delivery networks یا (AND) بین فایروالها و چندین سرویس دهنده برنامه های کاربردی در یک Web farm (مزرعه وب) و یا درون یک DMZ مورد استفاده قرار داد .

دوره های شبکه، برنامه نویسی، مجازی سازی، امنیت، نفوذ و ... با برترین های ایران

سرور ها ی ADC برای کنترل یک نقطه قادر به تایین نیاز های امنیتی بر روی برنامه هایی هستند که خدمات احراز هویت واعطای مجوز و نیز اکانتینگ را بر عهده دارند. به طور معمول ADC ها درپشت فایروالها و در مقابل سرور های نرم افزاری قرار میگیرند .ADC ها با استفاده از تکنیک هایی شبیه فشرده سازی و ذخیره سازی معکوس قادر به پیاده سازی ، بهینه سازی وسرعت بخشیدن به عملکرد برنامه های delivery تحت شبکه های گسترده WAN میباشند.

در حال حاظر ADC های جدید پیشنهاد ویژگی های جدیدتری را هم مانند اتصالات multiplexing ، شکل دادن به ترافیک شبکه ، برنامه های لایه های امنیتی، بار گزاری ssl به صورت off load ، و محتوای سوئیچینگ را هم در اختیار میگزارند. دست آخرADC های مجازی( Virtual ADC ) برای مجازی سازی دیتا سنترها و سیستم های محاسبات ابری یا cloud computing نیز مفیدند که در آن مشتریان بسته به نوع تقاضا نیازمند یک ظرفیت مقیاس پذیرمیباشند تا بتوانند درخواست هایشان را به اختیار بارگزاری نمایند یا از آن صرف نظر کنند .

نویسنده : حجت رستمی

منبع : انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران

هرگونه نشر و کپی برداری بدون ذکر نام منبع و نویسنده اشکال اخلاقی دارد.

#دیتا_سنتر #مجازی_سازی_دسکتاپ_چیست #اصطلاحات_شبکه_های_کامپیوتری #پردازش_ابری_چیست #fog_computing_در_پردازش_ابری #مجازی_سازی_دیتا_سنتر


حجت رستمی
حجت رستمی

دانشجوی رشته شبکه و متخصص Passive

دانشجوی رشته اینترنت و شبکه های گسترده علاقه مند به یادگیری active شبکه

نظرات